About Appsave and what we do.

AppSave drivs och ägs av Pregal Media. AppSave är den del av vår verksamhet som inriktar sig på appar till mobiltelefoner och plattor. Vi har funnits sedan 2003 och har inga som helst planer på att sakta ner nu. Speciellt inte när det numer är över 50% av all trafik på internet som sker mobilt. Hemsidor kan anpassas till mobilen men en app från AppSave är byggd i första hand för mobilen, men kan anpassas till datorskärmen (PWA). Där är det en skillnad.

Vi erbjuder en plattform där man kan bygga sin egen app till Android, iOS iPhone och PWA progressive webb app. Helt utan kodning eller förkunskaper kan vem som helst enkelt placera in bilder, text, funktioner och upplevelser till appen. Till ett makalöst billigt pris har man en app till företaget och verksamheten som kommer att öka er status mot era konkurrenter.

Prisexempel för att bygga en app.

Bygger man en app hos oss och använder den i till exempel 10 år, till 2030 (!) har man sammanlagt betalat 36 000 kr totalt.
Det tål att jämföras!

Dessutom inte hela summan direkt, utan med “avbetalning” 299 kr/mån.

Bygg egen frisörapp

Use our 30-days FREE TRAIL

Det är gott och väl vad som behövs för att ni ska förstå hur enkelt det är att bygga appen och hur snyggt det kommer bli.

Prova ni också!

www.appsave.se | info@appsave.se