Beställ en egen app till er träning
Träningsappen hjälper er och era kunder på bästa sätt. Köp en egen Personal Trainer App

Design

En snygg och modern app som höjer servicen på er träning.

Presentation

Presentera er och er träningsverksamhet i appen. Skapa förtroende och närhet till kunderna.

Tränings App Egen traningsapp Appsave

Boka tid

Koppla ert bokningssystem till er App. Erbjud träningstillfällen och event.

Videosamtal

Instruktioner och träningsövningar direkt i appen.

Egen träningsapp till er verksamhet

Den kompletta guiden till de bästa träningsapparna

Introduktion: Vad är träningsapp?

Träningsappar är appar som ger utbildningar för arbetsrelaterade färdigheter. Dessa utbildningar kan handla om en mängd olika ämnen som hur man använder en ny programvara eller hur man kommunicerar mer effektivt.

En av de mest populära träningsapparna är Lynda.com, som grundades 1995 och erbjuder mer än 5 000 kurser i olika ämnen för privatpersoner och företag.

Lynda är ett bra exempel på en träningsapp eftersom den tillhandahåller videor om olika ämnen som kan nås via din mobila enhet eller bärbara dator. Den innehåller också övningar som du kan göra i din egen takt för att testa om du har lärt dig materialet tillräckligt bra.

Vilka är fördelarna med att använda en träningsapp?

En träningsapp kommer att vara det bästa alternativet för människor som vill lära sig hur man använder sin enhet, men inte vet var de ska börja. Det är också fördelaktigt för dem som vill förbättra sina färdigheter och kunskaper om ett visst ämne eller ämne. Apparna är gratis att ladda ner och kostar runt 10-50 kr per nedladdning.

Hur hittar man den bästa träningsappen för dina behov?

Det finns gott om träningsappar tillgängliga online och de skiljer sig åt i kostnad och vilken typ av utbildning de erbjuder.

Att välja rätt kan vara ett svårt beslut så vi har listat några tips för dig att överväga:

  • Hitta en app som kompletterar dina mål och behov
  • Läs recensioner från personer som har använt appen
  • Leta efter appar som innehåller både textbaserade och videohandledningar
  • Kontrollera appens innehållsbibliotek, leta efter ämnen som intresserar dig

De olika typerna av träningsappar du bör känna till!

Det finns massor av olika träningsappar som du kan ladda ner till din telefon. Det finns också olika typer av träningsappar som vänder sig till olika personer. Dessa inkluderar appar för viktminskning, yoga och sjukgymnastik.

Du bör veta vilken typ av app som passar dig bäst så att du kan hålla fast vid den!

Slutsats: Vilken är den bästa appen för dig?

Det finns en mängd olika appar på marknaden idag som kan hjälpa oss med våra innehållsbehov. Det är viktigt att tänka på vilken app som passar bäst för våra behov.

Med en egen träningsapp till er verksamhet har ni möjligheterna att öka ert kontaktnät och knyta trogna kunder närmare. Appen förbättrar och förenklar kontakten mellan er träningsverksamhet och kunderna ni redan har och kunderna ni kommer få. Med push notiser kan ni skicka ut rabatter och erbjudanden på några sekunder direkt till era användares mobil-telefoner. 

Träningsappen ger era användare en enorm service då den blir synlig med ett fingertryck direkt i mobilen och att boka en klippningstid tar endast några sekunder.

Er egen Tränings App blir en fantastisk möjlighet i er marknadsföring och att hålla kvar era trogna kunder.

Intresserad? Hör av dig.

Pris för egen app

App träning

Android / iOS / PWA
från 4995
Kronor
  • Uppdateringar, drift och support: 395 kr/mån

Vad kan vi vinna på en egen träningsapp till träningsverksamheten?

Er förening eller er egen personal training verksamhet kan vinna mycket på er egna app. Det här är tre huvudsakliga anledningar:

Mer synlig

Er hemsida ligger på webben och är så klart mobilanpassad, vilket är bra så långt. Men den stora fördelen med en app är att den SPARAS i era kunders mobiltelefoner. Den lägger er ikon på deras mobilskärm och blir då synlig för era användare flera gånger dagligen. Vilken reklam eller annons kan jämföras med det?

Behåll befintliga kunder

Att få nya kunder och skaffa fler kunder är bra och varje verksamhets stora uppgift. Men lika viktigt är det att behålla befintliga kunder! Med en egen app kommer ni kunderna närmare och kan enklare nå dem för att försöka få dem att komma tillbaka ytterligare en gång.

Imponera

Var modern och följ med i tiden då 90 % av alla använder appar i sin mobil varje dag. Visa att ni ligger i framkant och vet vad som gäller!

Kontakta oss och beställ er EGEN APP

Kontakta oss om ni är intresserade av en egen app