Beställ en egen Yoga App
En egen app för er Yogaverksamhet

Design

En snygg och modern app som höjer statusen för er.

Presentation

Presentera er och er yogaverksamhet på ett modernt sett.

Skapa egen yoga app

Sessions

Presentera event på en kalender med yoga tillfällen.

Videos

Lägg ut egna yoga sessions

Yoga App till er verksamhet

Beställ en egen Yoga App 

Yoga kan vara en riktigt bra hälsotillgång för alla som vill nå en piggare nivå och större medvetenhet. Och medan yoga tar lite tid att behärska, är det också en av de mest effektiva fysiska disciplinerna som också hjälper psykisk hälsa. Med möjligheten till egna yoga-rum i hemmet tar många entusiaster och utövar yoga hemma där de bor.

När vi tänker på mindfulness kan många av oss tänka på att sitta med benen på golvet, stängda ögon, kanalisera fullständig lugn och ro. Det här kan låta lugnt och för många människor omöjligt, men sanningen är att mindfulness är en praxis som kan införlivas i vilken del av dagen som helst, även i farten. Oavsett om du diskar eller går med hunden, ger varje ögonblick en möjlighet att verkligen engagera sig i det som händer just nu. Genom att uppmärksamma din andning, vad du gör och hur du känner kan du hålla ditt sinne från att vandra iväg och i slutändan förvandla varje aktivitet till en medveten. Yoga är till för alla!

Med en yoga app har ni möjligheterna att öka ert kontaktnät och knyta trogna kunder närmare.

Appen förbättrar och förenklar kontakten mellan er verksamhet och kunderna ni redan har och kunderna ni kommer få. Med push notiser kan ni skicka ut rabatter och erbjudanden på några sekunder direkt till era användares mobil-telefoner.

Yoga appen ger era användare en enorm service då den blir synlig med ett fingertryck direkt i mobilen och mycket enkelt att komma i kontakt med er.

Mer om Yoga

Intresserad? Hör av dig.

Pris för egen app

App för yoga

Android / iOS / PWA
från 7995
Kronor
  • Uppdateringar, drift och support: 395 kr/mån

Vad kan vi vinna på en egen yoga app?

Er läkarmottagning kan vinna mycket på er egna app. Det här är tre huvudsakliga anledningar:

Mer synlig

Er hemsida ligger på webben och är så klart mobilanpassad, vilket är bra så långt. Men den stora fördelen med en app är att den SPARAS i era kunders mobiltelefoner. Den lägger er ikon på deras mobilskärm och blir då synlig för era användare flera gånger dagligen. Vilken reklam eller annons kan jämföras med det?

Behåll befintliga kunder

Att få nya kunder och skaffa fler kunder är bra och varje verksamhets stora uppgift. Men lika viktigt är det att behålla befintliga kunder! Med en egen app kommer ni kunderna närmare och kan enklare nå dem för att försöka få dem att komma tillbaka ytterligare en gång.

Imponera

Var modern och följ med i tiden då 90 % av alla använder appar i sin mobil varje dag. Visa att ni ligger i framkant och vet vad som gäller!

Kontakta oss och beställ er EGEN APP

Kontakta oss om ni är intresserade av en egen app