Beställ en egen Yoga App
En egen app för er Yogaverksamhet

Design

En snygg och modern app som höjer statusen för er.

Presentation

Presentera er och er yogaverksamhet på ett modernt sett.

Skapa egen yoga app

Sessions

Presentera event på en kalender med yoga tillfällen.

Videos

Lägg ut egna yoga sessions

Yoga App till er verksamhet

Beställ en egen Yoga App

Introduktion: Varför du inte bör ignorera yogans många fördelar

Det har visat sig att utövandet av yoga kan ge fördelar för människor på många olika sätt. Det kan förbättra flexibiliteten, minska kronisk ryggsmärta och stärka musklerna. Yoga är också en effektiv stresslindringsteknik som har visat sig sänka nivåerna av ångest och depression.

Yoga är ett av de mest effektiva sätten för människor att komma i form samtidigt som de förbättrar sin mentala hälsa. Det kan göras av vem som helst oavsett ålder, kön, religion eller konditionsnivå.

Dessutom är yoga ett bra sätt för människor att hålla sig friska utan att behöva gå igenom intensiv fysisk aktivitet eftersom den kombinerar andningsövningar med poser som utförs i långsam takt.

 

Hur yoga förbättrar atletisk prestation och hur man startar en yogaträning

Yoga har funnits i århundraden och det utövas fortfarande idag av miljontals människor. Yoga hjälper till att förbättra atletisk prestation på många olika sätt. Det kan öka flexibiliteten, öka hastigheten, förbättra balansen och förbättra muskulär uthållighet.

Ett yogapass kan startas med enkla poser som gädda (kobraställning), nedåtgående hund (plankställning) och krigarserien (en serie poser som börjar med bergsställning eller tadasana). Dessa poser hjälper dig att komma in i rätt mindset för yoga. Börja med att ta 10 djupa andetag i var och en av dessa poser innan du går vidare till mer komplexa poser som solhälsningar (surya namaskara) eller stolsställning (urdhva mukha shvanasana).

 

Inse vikten av att andas under din träning

Andningen är en stor del av din träning. Det är det viktigaste du behöver göra för att leva. Andning är också en nyckelkomponent i din träningsrutin eftersom den reglerar kroppens syrenivåer som är avgörande för fysisk prestation och återhämtning.

 1. Minska stress
 2. Minska hjärtfrekvensen
 3. Öka energinivåerna
 4. Öka immunförsvaret
 5. Förbättra mental klarhet

 

Yogaställningar för att bygga styrka och stabilitet

Positionerna i yoga är designade för att vara utmanande samtidigt som de ger en balans mellan styrka, flexibilitet och balans. Yoga handlar inte bara om att stretcha. Det har många fördelar som ökad blodcirkulation, stresslindring och mer.

Positionerna i yoga är designade för att vara utmanande samtidigt som de ger en balans mellan styrka, flexibilitet och balans. Yoga handlar inte bara om att stretcha. Det har många fördelar som ökad blodcirkulation, stresslindring och mer.

 1. Utthita Trikonasana eller Extended Triangle Pose: Detta hjälper till att öka dina bröstmuskler genom djupandning.
 2. Virabhadrasana II eller Warrior II Pose: Warrior II-ställningen hjälper dig att tona dina benmuskler och bränna kalorier genom att röra dig snabbt från sida till sida

 

Slutsats: 3 tips för att spara tid när du utövar yoga

Yoga är en nyttig aktivitet som kan hjälpa till med stresslindring, viktminskning och många andra saker. Att utöva yoga kan dock ta mycket tid. Här är 3 sätt att spara tid när du utövar yoga:

 1. Gör dina stretchningar innan du tränar yoga för att öka effektiviteten av din träning.
 2. Ta en paus efter var 5-8 pos och ta djupa andetag mellan poserna.
 3. Använd YogaPaws (eller annan liknande enhet) för att göra din yoga på marken eller på en instabil yta.

 

Den bästa yogamaten du kan äta för att hålla dig frisk

Introduktion: Vad är yoga och hur fungerar det?

Yoga är en fysisk och mental disciplin som utövas av olika anledningar. Det har praktiserats i generationer och har blivit en viktig del av kulturen.

Yogaställningar, eller asanas, är den mest kända formen av yoga eftersom de kan göras ensamma utan dyr utrustning. Yogaställningar arbetar generellt för att öka flexibiliteten och styrkan i ryggraden, öka kroppsmedvetenheten och främja avslappning.

 

Fördelar med yoga för din kropp

Yoga är en träningsform som har utövats i århundraden. Det är en kombination av andning, meditation och fysiska poser. Yoga hjälper till att stimulera cirkulationen, förbättrar immunförsvaret, stärker kärnmusklerna och ryggraden, hjälper till med flexibilitet och balans.

Genom yoga kan du förbättra ditt humör, förbättra sömnkvaliteten, minska stressnivåer, minska kroniska smärtnivåer. Det hjälper också till att öka din minnesfunktion eftersom det aktiverar områden i din hjärna som är ansvariga för bildningen av långtidsminnet.

 

Hur man börjar träna yoga hemma

Att träna yoga är ett bra sätt att lindra stress och hjälpa din kropp att hålla sig frisk.

Yoga är ett system av övningar som har sitt ursprung i Indien. Yoga har funnits i tusentals år och har många olika stilar.

Det finns två grundläggande kategorier av yoga: hatha och ashtanga

 

Vilka är de bästa yogaställningarna för nybörjare?

Yoga är en populär typ av träning som har funnits i århundraden. Det kan hjälpa människor med en mängd olika psykiska och fysiska hälsoproblem. Det finns många olika poser som du kan göra i en yogaklass, men de kan kännas lite främmande om du är ny i praktiken. Den här artikeln kommer att lära dig några av de mest populära yogaställningarna för nybörjare att prova.

Poser för nybörjare

Det finns många anledningar till varför någon kanske vill börja göra yoga som en träningsrutin. Yoga är inte bara bra för att stärka dina muskler och förbättra din flexibilitet, utan det hjälper också till med mental hälsa! En av de mest populära fördelarna med att utöva yoga är att det hjälper mot ångest och stresslindring, vilket är perfekt för dagens snabba samhälle.

 

Hälsofördelarna med solhälsningar – En komplett guide till fördelar med solhälsningar och hur man övar dessa viktiga poser!

Solhälsningar är ett bra sätt att börja dagen och se till att du upprätthåller en hälsosam livsstil. De fungerar som ett kraftfullt motgift mot alla möjliga sjukdomar och ökar de positiva vibbarna i ditt liv. I den här artikeln kommer vi att prata om fördelarna med solhälsningar och hur man utövar dem.

Solhälsning är en gammal indisk praxis som går tillbaka 5000 år.

Sun Salutation är en komplett övning som sträcker ut alla stora muskelgrupper i din kropp, förbättrar balansen, förbättrar mental klarhet och främjar blodcirkulationen i hela kroppen.

Solhälsning utövas ofta av yogis som en del av deras yogarutin men alla kan göra det om de har utrymme att röra sig fritt!

En typisk sekvens av solhälsning inkluderar 12 individuella poser som är kopplade till kända andningsövningar

Läs mer om YOGA på Wikipedia

Intresserad? Hör av dig.

Pris för egen app

App för yoga

Android / iOS / PWA
från 7995
Kronor
 • Uppdateringar, drift och support: 395 kr/mån

Vad kan vi vinna på en egen yoga app?

Er läkarmottagning kan vinna mycket på er egna app. Det här är tre huvudsakliga anledningar:

Mer synlig

Er hemsida ligger på webben och är så klart mobilanpassad, vilket är bra så långt. Men den stora fördelen med en app är att den SPARAS i era kunders mobiltelefoner. Den lägger er ikon på deras mobilskärm och blir då synlig för era användare flera gånger dagligen. Vilken reklam eller annons kan jämföras med det?

Behåll befintliga kunder

Att få nya kunder och skaffa fler kunder är bra och varje verksamhets stora uppgift. Men lika viktigt är det att behålla befintliga kunder! Med en egen app kommer ni kunderna närmare och kan enklare nå dem för att försöka få dem att komma tillbaka ytterligare en gång.

Imponera

Var modern och följ med i tiden då 90 % av alla använder appar i sin mobil varje dag. Visa att ni ligger i framkant och vet vad som gäller!

Kontakta oss och beställ er EGEN APP

Kontakta oss om ni är intresserade av en egen app