Beställ en egen app för yoga
En egen app för er Yogaverksamhet

Design

En snygg och modern app som höjer statusen för er.

Presentation

Presentera er och er yogaverksamhet på ett modernt sett.

Skapa egen yoga app

Sessions

Presentera event på en kalender med yoga tillfällen.

Videos

Lägg ut egna yoga sessions

Här kan ni beställa egen yoga-app

Med en yoga app har ni möjligheterna att öka ert kontaktnät och knyta trogna kunder närmare. Appen förbättrar och förenklar kontakten mellan er verksamhet och kunderna ni redan har och kunderna ni kommer få. Med push notiser kan ni skicka ut rabatter och erbjudanden på några sekunder direkt till era användares mobil-telefoner.

Yoga appen ger era användare en enorm service då den blir synlig med ett fingertryck direkt i mobilen och mycket enkelt att komma i kontakt med er.

Intresserad? Hör av dig.

Pris för egen app

App för yoga

Android / iOS / PWA
från 7995
Kronor
  • Uppdateringar, drift och support: 395 kr/mån

Vad kan vi vinna på en egen yoga app?

Er läkarmottagning kan vinna mycket på er egna app. Det här är tre huvudsakliga anledningar:

Mer synlig

Er hemsida ligger på webben och är så klart mobilanpassad, vilket är bra så långt. Men den stora fördelen med en app är att den SPARAS i era kunders mobiltelefoner. Den lägger er ikon på deras mobilskärm och blir då synlig för era användare flera gånger dagligen. Vilken reklam eller annons kan jämföras med det?

Behåll befintliga kunder

Att få nya kunder och skaffa fler kunder är bra och varje verksamhets stora uppgift. Men lika viktigt är det att behålla befintliga kunder! Med en egen app kommer ni kunderna närmare och kan enklare nå dem för att försöka få dem att komma tillbaka ytterligare en gång.

Imponera

Var modern och följ med i tiden då 90 % av alla använder appar i sin mobil varje dag. Visa att ni ligger i framkant och vet vad som gäller!

Kontakta oss och beställ er EGEN APP

Kontakta oss om ni är intresserade av en egen app