Beställ en egen app till er frisörsalong
Ta hand om era befintliga kunder och knyt till er nya med en egen App.

Design

En snygg och modern app som höjer statusen och servicen på er frisörsalong.

Presentation

Presentera er och er frisörsalong i appen. Skapa förtroende och närhet till kunden.

Frisörapp från AppSave

Boka tid

Koppla ert bokningssystem till er App. Ett enkelt sätt att behålla era kunder.

Push notiser

Skicka ut notiser till alla era användare om erbjudanden, rabatter och annan information.

Egen frisörapp! Beställ här.

Med en frisörapp har ni möjligheterna att öka ert kontaktnät och knyta trogna kunder närmare. Appen förbättrar och förenklar kontakten mellan er frisörsalong och kunderna ni redan har och kunderna ni kommer få. Med push notiser kan ni skicka ut rabatter och erbjudanden på några sekunder direkt till era användares mobil-telefoner. Boka en frisörtid direkt i appen. Titta igenom bilder och se alla priser enkelt i er app.

Frisörappen ger era användare en enorm service då den blir synlig med ett fingertryck direkt i mobilen och att boka en klippningstid tar endast några sekunder.

Er egen frisör App blir en fantastisk möjlighet i er marknadsföring och att hålla kvar era trogna kunder.

Intresserad? Hör av dig.

Pris för egen app

Frisör App

Android / iOS
från 4995
Kronor
 • Uppdateringar, drift och support: 495 kr/mån

Vad kan vi vinna på en egen frisörapp?

Er frisörsalong kan vinna mycket på er egna app. Det här är tre huvudsakliga anledningar:

Mer synlig

Er hemsida ligger på webben och är så klart mobilanpassad, vilket är bra så långt. Men den stora fördelen med en app är att den SPARAS i era kunders mobiltelefoner. Den lägger er ikon på deras mobilskärm och blir då synlig för era användare flera gånger dagligen. Vilken reklam eller annons kan jämföras med det?

Behåll befintliga kunder

Att få nya kunder och skaffa fler kunder är bra och varje verksamhets stora uppgift. Men lika viktigt är det att behålla befintliga kunder! Med en egen app kommer ni kunderna närmare och kan enklare nå dem för att försöka få dem att komma tillbaka ytterligare en gång.

Imponera

Var modern och följ med i tiden då 90 % av alla använder appar i sin mobil varje dag. Visa att ni ligger i framkant och vet vad som gäller!

Kontakta oss och beställ er EGEN APP

Kontakta oss om ni är intresserade av en egen app

Appar är framtiden för skönhetstjänster. Kunder kan svepa sig fram till ett salongsmöte, köpa produkter, boka tider och till och med komma i kontakt med den salong de vill besöka.

Det är ingen överraskning att fler och fler människor väljer appar framför att besöka en fysisk salong. För det första är det bekvämt.

Du kan bläddra igenom olika salonger i din stad, hitta en som passar dina behov bäst, boka tid direkt i appen och använda den för allt från att boka ditt nästa möte till att köpa produkter från appen!

Svep åt höger är inte bara för att dejta längre. En egen frisörapp ökar er försäljning

Vilken typ av frisörer finns där ute?

Med ett brett utbud av olika frisörer där ute kan det vara svårt att veta vem man ska gå till. Med den här artikeln kommer vi att diskutera de olika typerna av frisörer och deras specialiseringar.

 • Barberare: gör enkla frisyrer som rakning med rakkniv eller klippning.
 • Stylister: En stylist vet inte bara hur man klipper och stylar håret, utan också hur man färgar och permanentar det.
 • Frisörer: Frisörer är specialiserade på att arbeta med naturligt hår och tillhandahåller tjänster som att fläta förlängningar eller väva.
 • Salongsägare: Salongsägare driver verksamheten och anställer all personal. De har vanligtvis viss erfarenhet av frisörverksamhet själva, men de behöver också affärskunskaper som marknadsföring och ledarskap

Vilken typ av tjänster erbjuder frisörer?

En frisör är en person som klipper, färgar och stylar håret. Dessa proffs kan arbeta under olika miljöer som salonger, spa eller på sina egna företag.

Tjänsterna nedan inkluderar saker som en frisör kan göra åt dig beroende på vilken service du behöver.

 1. Klippning av hår: En frisyr är en av de mest grundläggande tjänsterna som en frisör tillhandahåller. Personer med långt hår kan behöva mer än en tid för att få det klippt till önskad längd.
 2. Färga hår: Att färga håret är ganska annorlunda än att färga någon annans hår eftersom det kräver kunskap om hur man sköter sitt eget hår och hur man underhåller sin frisyr efteråt.
 3. Styling: Stylingprocessen går ut på att välja vilka produkter

Hur använder man en app för att hitta den perfekta frisören för dig?

I den här artikeln kommer vi att titta på hur du kan använda en app för att hitta den perfekta frisören för dig. Vi kommer att undersöka de bästa apparna och vad de erbjuder.

Vi vill alla ha en fräsch frisyr som är i linje med vår personlighet och vi vill att den ska passa våra egenskaper. Det finns helt enkelt inget bättre sätt än att hitta en salong som uppfyller dina behov. Men med så många salonger där ute, hur hittar du en för dig? Att ansöka om en salong kan vara tidskrävande och skrämmande när du inte vet var du ska börja. Den här artikeln försöker ta bort en del av besväret ur den här processen genom att utforska hur en app kan hjälpa dig att välja en frisörsalong och få det utseende du är ute efter.

Hur får du salongsupplevelsen på din telefon?

Jag var en av många som blev exalterade när jag såg idén bakom den här appen. Jag skulle kunna leta upp en salong och boka tid från min telefon. Och jag skulle till och med kunna boka en manikyr eller pedikyr, vilket alltid är lite mer komplicerat.

Appen såg tilltalande ut, men den fungerade inte alls bra. Den är fylld med fel och krascher, och det finns inget sätt att avboka ett möte om du inte är nöjd med salongen som du bokade genom den.

De bästa frisörapparna för iPhone att använda hemma

Vilka är de bästa frisörapparna för iPhone?

Iphone är ett utmärkt verktyg för frisörer och frisörer. Det finns ett antal frisörappar som kan hjälpa dig att göra ditt jobb bättre och snabbare.

Några av de bästa frisörapparna för iPhone:

 •  ”Hår” – den här appen hjälper dig att hitta och boka frisörer nära din plats,
 • ”Hårfärg” – denna app har designats för att hjälpa dig välja rätt hårfärg för din stil,
 • ”Skönhetssalong” – den här appen är bra om du vill utforska nya frisyrer eller behöver lite professionella råd.

Hur du väljer vilken frisörapp som passar dig

Frisörer är inte längre begränsade till salongen. De kan nu erbjuda sina tjänster genom frisörappar. Som ett resultat har kunden ett enklare sätt att boka tid, hålla koll på sina tider och till och med få uppdateringar om vilken frisyr som är trendig.

Följande frisörappar finns tillgängliga på marknaden: HairDo, Helixe, HairGalaxy, Frisörsalonger, HairGenie etcetera. Dessa appar är tillgängliga för nedladdning på både Apple Store och Google Play Store.

Det är lämpligt att gå igenom appens recensioner innan du laddar ner den eftersom det kommer att berätta vad andra tycker om den och om de har haft några problem med den eller inte. Men först måste du bestämma vilken typ av kund du är

3 fantastiska funktioner som hjälper dig att minska dina kostnader

Några av de mest kostnadseffektiva funktionerna är:

 1. Crowdsourcing: människor från hela världen kan hjälpa dig med en del av ditt projekt för en relativt liten avgift.
 2. Att använda en VA: Virtuella assistenter kan hjälpa dig med alla typer av administrativt arbete som du behöver göra, samtidigt som de erbjuder ett alternativ till outsourcing.
 3. Virtualisering: med den här metoden kan du dela upp dina uppgifter i sektioner och delegera dem till olika personer i teamet. På så sätt behöver varje person inte ta på sig allt arbete på en gång.

Slutsats: De bästa frisörapparna för iPhone för att göra ditt liv enklare

Det finns många olika hårvårdsappar tillgängliga för iPhone som erbjuder en rad tjänster från hårklippning till hårfärgning.

Den bästa frisörappen för iPhone ändras beroende på dina önskemål och behov. Vissa appar erbjuder fler alternativ än andra. De varierar också när det gäller hur lätta de är att använda och kvaliteten på tjänsten de tillhandahåller.

Lär dig mer om några av de bästa frisörapparna för iPhone, så att du kan bestämma vilken som är perfekt för dig.