Här kan ni skapa en egen App

Fyll i era uppgifter för att skapa ett konto där ni kan bygga er egna app. Ni kommer att få alla de uppgifter ni behöver för att logga in på kontot till den e-post adress ni fyller i.

Det är gratis i 30 dagar. Ej bindande!

Ni kan prova i 30-dagar, därefter måste ni välja ett program med månadskostnad eller årskostnad för att kunna fortsätta. Se aktuella priser här Helt utan förpliktelser. Väljer ni att inte fortsätta stängs och raderas ert konto.

Information:

  • Fyll i namn och email och ett kundkonto skapas.
  • Ni får info till er mail om detta.
  • Använd denna info för att logga in.
  • Inom kort kommer ytterligare ett mail till er om uppgifter till ert App-byggar-konto. Detta mail kommer från Appymaker. Kolla er skräppost och gör appymaker.net som betrodd avsändare. Hur gör man det?
  • Hör av er till oss om ni undrar något.

KAN TA UPP TILL 8 TIMMAR DÅ PROVKONTOT SKAPAS TILL ER MANUELLT

FAQ

De vanligaste frågor och svar
För att utveckla en App med oss köper ni helt enkelt ett medlemskap, per månad eller per år. Så snart vi har öppnat ert konto skickar vi de nödvändiga uppgifterna till er (inom 24 tim)
Ni kan ha er App färdig på några timmar tack vare de förberedda bilderna, mallarna och funktionerna. Dock beror allt på hur pass förberedd ni är och hur noggrant och avancerat ni vill gå för att undersöka alla möjligheter vårt app byggar program ger.
Ni kan när som helst kontakta vår support. Vi svarar inom 1 timme på kontorstid och inom 24 timmar övrig tid. Dessutom finns det mängder med instruktioner och guider samt videofilmer ni kan titta på som visar funktionaliteten på vårt appbyggar program. Dessa uppdateras och kompletteras hela tiden.
En native app är en app som är programmerad med det kodspråk där den skall installeras. Våra appar som byggs hos oss är 100 % byggda för Android och iOS.
PWA står för progressive web app och körs med en webbläsare vilket gör att den kombinerar det bästa av två världar. Våra PWA levererar den bästa kompatibiliteten med dator, laptop, paddor och mobiltelefoner.
Ni betalar så länge ni vill. Närhelst ni inte önskar fortsätta betalar ni inte mer och ert konto stängs.
Som nämnts tidigare så kommer ert konto att stängas. För att återuppta ert medlemskap kan ni återaktivera. Så länge som ni har minst 1 månads betalt medlemskap, kommer ert konto att sparas i 1 år. Efter det raderas det permanent.
Nej, inte från oss. Det som tillkommer är avgiften till Google Play och iTunes AppStore
Ni kan bygga 1 st App. 1 medlemskap = 1 Applikation. Dock har ni möjlighet att publicera denna app på flera marknadsplatser. (iOS, Android och Webb).
Ja. Våra tekniker ser till att appens funktioner hålls intakt efter mobiltelefonens uppdateringar.
Detta är en service online som ger er möjlighet att bygga en egen app, publicera den och hålla den uppdaterad för att de era användare och kunder en suverän service. Allt detta utan några höga startkostnader. Hela detta appbyggarprogram ”hostar” och underhåller vi med uppdateringar hela tiden och ni kan dra nytta av detta så länge ni är medlemmar.