Svar på vanliga frågor - faq

Ni har givetvis massor med frågor kring hur man bygger en egen app och ni kan när som helst kontakta oss. Men ett snabbare sätt kan vara att se om svaret på era frågor finns här under Vanliga frågor och svar. Kanske har någon före er haft samma undran? Om inte, fyll i formuläret nedan så återkommer vi asap. Tack!

FAQ

De vanligaste frågor och svar
För att utveckla en App med oss köper ni helt enkelt ett medlemskap, per månad eller per år. Så snart vi har öppnat ert konto skickar vi de nödvändiga uppgifterna till er (inom 24 tim)
Ni kan ha er App färdig på några timmar tack vare de förberedda bilderna, mallarna och funktionerna. Dock beror allt på hur pass förberedd ni är och hur noggrant och avancerat ni vill gå för att undersöka alla möjligheter vårt app byggar program ger.
Ni kan när som helst kontakta vår support. Vi svarar inom 1 timme på kontorstid och inom 24 timmar övrig tid. Dessutom finns det mängder med instruktioner och guider samt videofilmer ni kan titta på som visar funktionaliteten på vårt appbyggar program. Dessa uppdateras och kompletteras hela tiden.
En native app är en app som är programmerad med det kodspråk där den skall installeras. Våra appar som byggs hos oss är 100 % byggda för Android och iOS.
PWA står för progressive web app och körs med en webbläsare vilket gör att den kombinerar det bästa av två världar. Våra PWA levererar den bästa kompatibiliteten med dator, laptop, paddor och mobiltelefoner.
Ni betalar så länge ni vill. Närhelst ni inte önskar fortsätta betalar ni inte mer och ert konto stängs.
Som nämnts tidigare så kommer ert konto att stängas. För att återuppta ert medlemskap kan ni återaktivera. Så länge som ni har minst 1 månads betalt medlemskap, kommer ert konto att sparas i 1 år. Efter det raderas det permanent.
Nej, inte från oss. Det som tillkommer är avgiften till Google Play och iTunes AppStore
Ni kan bygga 1 st App. 1 medlemskap = 1 Applikation. Dock har ni möjlighet att publicera denna app på flera marknadsplatser. (iOS, Android och Webb).
Ja. Våra tekniker ser till att appens funktioner hålls intakt efter mobiltelefonens uppdateringar.
Detta är en service online som ger er möjlighet att bygga en egen app, publicera den och hålla den uppdaterad för att de era användare och kunder en suverän service. Allt detta utan några höga startkostnader. Hela detta appbyggarprogram ”hostar” och underhåller vi med uppdateringar hela tiden och ni kan dra nytta av detta så länge ni är medlemmar.